Meer info over Wedding shots

Mijn naam is Manon Balkenende en ik woon in Den Haag. In 2016 werd ik gevraagd om een bruiloft te fotograferen. Wat vond ik dat spannend! Ik deed al jaren aan fotograferen, maar dit was wel andere koek. Ik was dan ook mega trots dat het een topdag geworden was en dat het stel zo blij was (en nog steeds is) met de prachtige trouwfoto's. 

Daarna kreeg ik 2 lieve kindjes en heb ik fotografie op een lager pitje gezet, maar het werd weer  aangewakkerd toen er meerdere vrienden van mij gingen trouwen. Ik dacht bij mijzelf ik wil hier iets mee doen. Ik werd uiteindelijk gevraagd om twee bruiloften te fotograferen in 2022. Dit smaakte zeker naar meer en zo kwam ik op het idee om ´Wedding shots´ te starten. 

Het is echt heel gaaf en fijn om met mijn passie bezig te zijn, maar het is nog mooier om de mooiste dag van iemands leven vast te mogen leggen.
De sfeer, de vibe, de blije gezichten en gezellige mensen. Een geweldige dag! 

Ik wil niet zomaar ´Wedding shots´ maken, maar er voor zorgen dat jullie bij het zien van de trouwfoto’s het gevoel en de mooie momenten weer herbeleven.  De bruiloft zal veel emoties oproepen die je de rest van je leven niet meer zult vergeten en juist die emoties wil ik vastleggen! Natuurlijk zal ik jullie veel vastleggen op foto's, maar jullie familie en vrienden zijn ook belangrijk. Iedereen geniet van deze dag! Jullie mooie trouwdag. 

Naast fotograferen hou ik van knuffelen, spelen en stoeien met mijn 2 kinderen, sporten, uitstapjes maken, afspreken met vrienden, goed eten (ja ik houd van lekker eten haha) en reizen. 

Heel veel liefs, 

Manon Balkenende