Meer info over Wedding shots

Ik ben Manon Balkenende, gevestigd in het mooie Den Haag. Mijn reis als bruiloftsfotograaf begon in 2016 toen ik werd gevraagd om een bruiloft vast te leggen. Die ervaring was enorm spannend! Hoewel ik al jarenlang bezig was met fotografie, was dit een nieuwe uitdaging. De vreugde die het bruidspaar voelde bij het zien van hun prachtige trouwfoto's, maakte me ontzettend trots.

Na de komst van mijn twee lieve kindjes nam ik even wat gas terug, maar mijn liefde voor fotografie werd weer aangewakkerd toen meer vrienden in het huwelijksbootje stapten. Ik dacht bij mezelf: hier wil ik iets mee doen. Zo werd ik in 2022 gevraagd om twee bruiloften vast te leggen, en dit smaakte zeker naar meer. Zo ontstond het idee voor 'Wedding shots'.

Het is fantastisch om mijn passie te volgen, maar nog beter om de mooiste dag van iemands leven te mogen vastleggen. De sfeer, de vibe, de lachende gezichten en de gezellige mensen maken het tot een geweldige dag!

Bij 'Wedding shots' gaat het niet alleen om het maken van foto's, maar ook om het vastleggen van de emoties die deze dag voor jullie onvergetelijk maken. Ik wil ervoor zorgen dat jullie bij het bekijken van de trouwfoto’s die bijzondere momenten opnieuw beleven. Jullie bruiloft is een dag vol emoties die je altijd wilt koesteren, en ik ben er om die vast te leggen.

Naast fotografie ben ik dol op knuffelen, spelen en stoeien met mijn twee kinderen, sporten, uitstapjes maken, afspreken met vrienden, lekker eten (ja, ik ben een echte liefhebber!) en reizen.

Heel veel liefs,

Manon Balkenende