Werkwijze

 

Op weg naar jullie grote dag!

1. Voor de bruiloft

Voordat de bruiloft plaatsvindt, is het voor mij van groot belang om te begrijpen wat voor jullie essentieel is. In een persoonlijk kennismakingsgesprek bespreken we alles. Jullie wensen, jullie verhaal, en natuurlijk ook of er een klik is tussen ons. Het is een gelegenheid voor jullie om te ontdekken wat jullie van mijn diensten kunnen verwachten. We bespreken in detail jullie speciale dag en hoe ik hieraan kan bijdragen.

2. op jullie grote dag

Op de trouwdag zelf beweeg ik me tussen jullie gasten als een van hen. Mijn doel is ervoor te zorgen dat iedereen zich comfortabel voelt rondom de camera. Zelfs tijdens de fotoshoot probeer ik ervoor te zorgen dat jullie je ontspannen voelen, zonder ongemakkelijke momenten. Ik ben er om te helpen waar nodig, en juist de spontane momenten vang ik op camera. Als jullie specifieke wensen hebben of ideeën waar extra aandacht aan besteed moet worden, laat het me gerust weten.

3. Na de bruiloft

Na jullie bruiloft laat ik jullie niet lang in spanning. Binnen slechts 2 weken ontvangen jullie de prachtige trouwfoto’s. Neem de tijd om er samen voor te zitten en ze te bekijken. Vervolgens bespreken we welke foto's eventueel nog bewerkt moeten worden, en ik sta open voor jullie feedback en aanvullende wensen.

 

Jullie trouwdag is een uniek verhaal, en ik ben hier om het vast te leggen op een manier die bij jullie past.