Reviews

 

Pablo en Georgina 

Manon heeft de drie kwaliteiten die je wenst in een fotograaf: technische skills, creativiteit en fijn contact met mensen. Dit zie je terug in de foto's. De prachtige foto’s weerspiegelen niet alleen zijn technische en creatieve inzicht, zij weet ook de sfeer en emoties te vatten. Bovendien weet Manon snel in te spelen op de situatie zoals deze zich voordoet, waardoor de foto’s nauwelijks geregisseerd zijn en zij optimaal kan inspelen op de omgeving en de kansen die zich voordoen voor een unieke foto. Ze vormen niet alleen een reportage van de hele dag, de uitblinkers zijn ook kunstwerken voor aan de muur, prachtige herinneringen aan onze trouwdag.

 

José en Simone 

Manon heeft onze dag helemaal compleet gemaakt, we felt so comfortable with her taking these pictures! She made our day 💥🥂

 

Dirk en Bianca 

Manon is een toppertje! Een leuke meid die de mooie momenten op de gevoelige plaat kan zetten. We waren héél content met haar en heeft onze bruiloft goed vast weten te leggen. Dus ben je nog op zoek naar een goede fotograaf, aarzel niet en zoek contact met haar!